Datum:Dinsdag 1 oktober
Tijd:13.30-18.00 uur
LocatieHilversum, Dudok wonen

Het Grote KLIMMR event – Vitaliteit

Weet jij hoe belangrijk slaap is? Hoe je goed omgaat met stress? Hoe je ervoor zorgt dat voeding bijdraagt aan je fit en energiek voelen? Wist je dat zelfreflectie-momenten creëren enorm helpend zijn bij je persoonlijke ontwikkeling? En ben je benieuwd wat nu je echte leeftijd is? Dat én meer bieden we je aan op 1 oktober as. Meld je snel aan voordat het vol zit!

Kom ook in beweging!

Onze sector is contant in beweging. Daarom werkt KLIMMR ook aan vitale organisaties en medewerkers. Je fit en vitaal voelen is meer dan gezonde voeding eten en meer beweging. Vitaal leven en werken heeft vooral ook te maken met zingeving en de sociale (werk)omgeving waarin je je begeeft. Nou, dan zit je met een baan bij een van de KLIMMR corporaties wel goed. Maar gebruik je je talenten en drijfveren, heb je een plan voor morgen? Kun je aan de knoppen voeding, beweging en slaap draaien?

Daarom gaat het grote KLIMMR event dit jaar over Vitaliteit.

Dagvoorzitter

Tijdens deze dag komt spreker, ex-topsporter Herre Zonderland (turner op EK’s, WK’s en Nederlands kampioen) de dag voorzitten en geeft hij ook een workshop.

Tijdens Herre’s ervaringen in de topsport en het bedrijfsleven ontdekte hij de grote overeenkomsten. Topsport is een grote bron van inspiratie…voor velen. Herre is een bevlogen en enthousiaste spreker en opent de dag vitaal.

Het programma

13.30 uur                      Inloop

14.00 uur                      Opening door  Herre Zonderland

14.45                              Workshops! In drie rondes kun je jouw workshops kiezen.

17.30 uur                      Afsluiting en borrel

De workshops:

Was&Shine Vitalogisch


In deze wasstraat doe je weer hernieuwde energie (en inzichten) op. Meet onder ander ‘je echte leeftijd’, check je stress en een krijg je een korte stoelmassage.

Omgaan met stress - Angela Driessen


Krijg inzicht in wat stress is en hoe het ontstaat. Herken stresssignalen en hoe je er beter mee om kunt gaan.

Slaap - Millie van der Heijden

Millie werkt als vitaliteits- en leefstijlcoach en begeleidt mensen naar een gezonder, gelukkiger en zinvoller leven. Leer van haar hoe je uitgerust wakker wordt.

Werken is topsport - Edwin Benne

Voormalig Nederlands volleybalinternational Edwin Benne, legt tijdens deze prikkelende en interactieve workshop de toolbox van mentale kracht uit

Voeding - BeLife

Je ontdekt de invloed van voeding op je vitaliteit. Je krijgt handvatten om gezonder te eten en een gezond gewicht kunnen bereiken en/of behouden.

Chapters - Melvin van Vertellis

Je leert wat je kunt doen om positief en gelukkig(-er) in het leven te staan. Melvin vertelt hoe en je ontvangt ook nog het Vertellis mindfulness dagboek cadeau.

Jouw plan voor morgen - Flow

Wat zijn de ontwikkelingen in je vakgebied? Welke opleiding past bij je? Wat kun je doen om jezelf te blijven ontwikkelen? Met welke stap ga jij naar huis?

Vitaal - Herre Zonderland

Hoe zorg je ervoor dat je elke dag 8+ kunt scoren op productiviteit, gezondheid en geluk? Door bewustwording van hoe het lichaam en geest in elkaar zitten inspireert Herre je om duurzaam te  presteren.

Inschrijven

Mocht je onverhoopt niet kunnen, meldt je dan uiterlijk twee weken voor aanvang af.
Als je binnen twee weken voor aanvang afzegt of niet komt opdagen, ontvang je een rekening van € 75,-.