Datum:11 juni 2019
Tijd:15:15 – 18:00 uur
Locatie:Portaal, Brennerbaan 106, 3524 BN Utrecht – kamer 008 (b.g. achter de receptie)

Masterclass ‘The future of work’

Speciaal voor bestuurders, managers en P&O adviseurs

Hoe verleid je mensen om bij jouw te komen werken?
Hoe geef jij invulling aan aantrekkelijk werkgeverschap?
Hoe vervul jij specialistische of strategische functies?

Bart Götte nam eerder dit jaar bestuurders mee in de wereld van arbeidsmarktontwikkelingen. Hij focuste op het thema “Anders Organiseren”. En liet mogelijke oude en nieuwe oplossingen om ‘het werk verricht te krijgen’ en de bijbehorende randvoorwaarden om rekening mee te houden, zien.

Met veel enthousiasme vroegen de aanwezigen om een vervolg. Graag willen we ook managers en P&O adviseurs uitnodigen voor deze vervolgbijeenkomst. je bent van harte welkom.

De huidige krappe arbeidsmarkt lijkt structureel van aard zal zijn. Dus hoe kun je mensen verleiden om bij je te komen werken? De inzet van zzp’ers is een optie, maar wordt als relatief duur ervaren. Kleine corporaties hebben daarbij vaak geen ruimte om strategisch/specialistisch personeel aan te nemen. Ook wordt gekeken naar de invulling van aantrekkelijk werkgeverschap. Veel (kleine) corporaties hebben nog niet het imago dat ze veel kansen bieden.

Tijdens deze bijeenkomst oriënteren de deelnemers zich op mogelijkheden om, ondanks de krapte, het ‘werk verricht te krijgen’. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om medewerkers “te delen”, zodat je niet afhankelijk van (dure) bureaus of ZZP-ers.

1. Bart en de aanwezigen hebben een gesprek over de algemene en structurele arbeidsmarktontwikkelingen zijn

2. Daarna volgt een gesprek over wat dit betekent voor corporaties in de regio Utrecht

3. op een creatieve manier gaan we dit gezamenlijk vertalen naar wensbeeld voor de KLIMMR-corporaties en hoe we hierin als corporaties willen samenwerken

Bart Götte

| Business Futurist |

Bart Götte MBA begeeft zich als toekomstdenker en strateeg op het snijvlak van psychologie, bedrijfskunde en technologie. Als oprichter van FutureFlock daagt hij bestuurders, managers en beleidsmakers uit voorwaarts te denken.

Bart rekt de strategische kaders van organisaties op, ontwikkeld nieuwe perspectieven, en stimuleert de alertheid en anticipatiekracht van mensen in een snel veranderende context.

Bart verzorgt diverse executive courses op het gebied van foresight & strategy en is verbonden als docent aan Nijenrode Business Universiteit, de Universiteit van Amsterdam, en Business School Windesheim.

Bart werkte voorheen bij KPN Research (Future Studies), PinkRoccade Healthcare, en SAMR. een master in experimentele psychologie (Vrije Universiteit 1996) en een executive MBA (valedictorian) bij Nijenrode Business Universiteit (2006).

06-48611516 I BART.GOTTE@FUTUREFLOCK.NL I LinkedIn

Inschrijven

Geef je via team@klimmr.nl. Als medewerker van één van de 20 KLIMMR corporaties is deze workshop voor jou gratis.

Ik meld me aan voor de training The future of work

Mocht je onverhoopt niet kunnen, meldt je dan uiterlijk twee weken voor aanvang af. Als je binnen twee weken voor aanvang afzegt of niet komt opdagen, ontvang je een rekening van € 75,-.