Datum:31 oktober 2019
Tijd: 14.30-16.30 uur
Locatie:Heuvelrug Wonen in Doorn

Succesvol pitchen en profileren!

Hoe breng jij jezelf en jouw organisatie kort & krachtig over de bühne?

Hoe profileer jij je als professional? Wat zijn de unieke en onderscheidende kwaliteiten van jezelf? Hoe kun je je organisatie nog beter voor het voetlicht brengen? En hoe kun je jezelf aantrekkelijk presenteren? Als je juist die vaardigheden nòg beter beheerst, ben je succesvoller. Je realiseert, vanuit meer zelfvertrouwen, meer zichtbaarheid en je komt in contact met meer waardevolle contacten.

Tijdens deze inspirerende, waardevolle en interactieve sessie leg je de basis hoe je jezelf, je afdeling en je organisatie overtuigend en ‘onweerstaanbaar’ kunt pitchen, presenteren en profileren. Dit helpt om al de volgende dag met meer zelfvertrouwen en met meer overtuigingskracht jezelf en je organisatie korter en krachtiger op de kaart te kunnen zetten.

Een Masterclass waar het vooral gaat om ‘ont-moeten’ en niet om ‘moeten’. Je komt met nog meer zelfvertrouwen ‘in the mood’ om er zelf direct mee aan de slag te gaan en de vruchten te plukken!

Wat leer ik tijdens deze masterclass?

Tijdens deze masterclass:

  • leer je je sterke, unieke en onderscheidende kwaliteiten te benutten.
  • kun jij aansprekend en gericht over, jezelf, je organisatie en je oplossingen vertellen.
  • weet je ontspannen en zelfverzekerd jezelf te profileren.
  • toon en vertel je proactief, met lef en trots, waar jij voor staat.
  • creëer je meer nieuwe waardevolle contacten en weet je mensen voor je te winnen.

Waarom zou ik deze masterclass volgen?

Professionals moeten juist nu hun podium durven pakken en ‘op de zeepkist’ stappen; de metaforen voor lef en pro-activiteit. En het uniek en onderscheidend kunnen tonen en vertellen waar jij als mens en professional voor staat. ‘Show je-zelf & show-je-business’ is het motto van Patrick van Gils, de begeleider van deze Masterclass. Laat zien en horen wie jij bent!

De Masterclass Succesvol pitchen en profileren maakt de unieke en onderscheidende punten van de deelnemer, z’n organisatie en zijn product of dienst vlijmscherp. De deelnemer verwerkt deze in een pakkende persoonlijke pitch & presentatie. Jezelf succesvol kunnen profileren leidt tot meer persoonlijke impact, resultaat en meer nieuwe, waardevolle contacten. Iedere deelnemer zet door deze Masterclass een grote stap naar z’n persoonlijke top.

Programma

Deze Masterclass bestaat uit veel interactie, vele waardevolle direct toepasbare ‘praktijktips & tricks’ en bestaat uit de volgende onderdelen:

– Wat zijn de unieke en onderscheidende kwaliteiten van jezelf?

– Wat is een overtuigende pitch en presentatie van je organisatie en je product/dienst?

– Hoe kun je jezelf overtuigend profileren en presenteren in 0,6”, 6” of 60”?

– Hoe creëer je meer impact met je eigen woorden?

– Hoe vindt en bindt je zelf meer waardevolle contacten en (interne) klanten?

– Oefenen in Succesvol en overtuigend pitchen.

Wie begeleidt deze masterclass?

Patrick van Gils is de professional in het bedrijfsleven in presenteren, profileren en pitchen. Met een passie voor inspirerende en interactieve communicatie en zijn zeer brede ervaring in marketing- en communicatiemanagement leerde hij de kneepjes van kort, krachtig en aantrekkelijk communiceren.

Hij coacht, traint, spreekt en inspireert al vele jaren voor ondernemers, managers, directeuren, professionals en teams in hun persoonlijke communicatie en profilering van hun bedrijf. Daarnaast geeft hij workshops en masterclasses aan groepen en teams hoe een pakkende (elevator) pitch of toppresentatie te geven. Zijn missie is om vanuit zijn communicatiekennis, passie en ervaring mensen te leren, te inspireren en te helpen hun persoonlijke communicatie en die van hun bedrijf te verbeteren.

Wat anderen van deze workshop vinden

”Patrick is een inspirerende persoonlijkheid en z’n uitstraling maakt al dat mensen naar hem willen luisteren! Op een natuurlijke wijze neemt hij mensen mee in het pitchen en profileren, en nog mooier, ze voelen zich zo veilig, dat ze het nog willen proberen ook.”

Nicole Huetink

“Patrick nodigt mensen uit om actief deel te nemen. Hij brengt de ondernemers onderling in gesprek. Dit leverde zelfs voor twee van hen al direct een mooi contact en lead op! Het maakt bovendien het netwerken na de presentatie een stuk eenvoudiger. Kortom een geslaagde avond!”

Bart van de Burgt

”Patrick is een overtuigende spreker die op een bijzonder positieve manier de aanwezigen uit hun comfortzone haalt . Met als resultaat dat ze, na de masterclass, het vertrouwen hebben om het geleerde direct in de praktijk te gaan brengen”.

Suzanne Diepeveen

”Tijdens deze masterclass krijgen deelnemers inspiratie om met meer zelfvertrouwen een overtuigende verkooppitch en klantpresentatie te houden. De workshop biedt de handvatten om hiermee aan de slag te kunnen gaan. Patrick van Gils zorgt hierbij voor een goede inspirerende begeleiding. Zeker een aanrader!”

Steven Enneman

Mocht je onverhoopt niet kunnen, meldt je dan uiterlijk twee weken voor aanvang af.
Als je binnen twee weken voor aanvang afzegt of niet komt opdagen, ontvang je een rekening van € 75,-.