Jouw loopbaan

Groeien in je functie, loopbaan of als persoon: dat is hét doel van KLIMMR. Onze subtitel ‘werken en groeien’ zegt het al: we komen als 20 corporaties samen in actie om jou met je talenten en jouw loopbaan te helpen groeien binnen je werk.

Matchmaker KLIMMR

Petra van Oudenaarde is de matchmaker van KLIMMR. Je kunt met haar sparren over je toekomst of je huidige functie. Ook kan Petra met je zoeken naar een stageplek, een tijdelijk (leer)project, een andere functie of kans, binnen of buiten de sector.

Matchmaker KLIMMR

Anneke van Dijck is sinds 1 april ook matchmaker van KLIMMR. Je kunt met haar sparren over je toekomst of je huidige functie. Ook kan Anneke met je zoeken naar een stageplek, een tijdelijk (leer)project, een andere functie of kans, binnen of buiten de sector.

sterke punten

Ontdek je sterke punten

Weet je wat jouw talenten zijn? Wat jou uniek maakt? Als je antwoord ‘nee’ of ‘ik weet het niet zeker’ is, doe dan de KLIMMR talententest. Al meer dan 125 KLIMMR-collega’s gingen je voor.

2d Kopje koffie

Kopje koffie

Je eigen HR-collega staat voor je klaar om al je opleidings- en loopbaanvragen te beantwoorden. Je kunt in gesprek gaan met de collega van je eigen corporatie. Maar het kan ook verfrissend zijn om eens van gedachten te wisselen met een (HR-)collega van een andere corporatie.

2c Netwerken (voor je vak)

Netwerken (voor je vak)

Gericht netwerken met je vakgenoten helpt je beter te worden in je vak. Misschien doe je dat al met collega’s die je in het werk tegen komt. Ga er dan vooral mee door. Doe je dat nog niet? Bekijk de tips.

Loopbaanwijzer Index visual

Vernieuwde Loopbaanwijzer

Tevreden over je loopbaan? Doe je het werk dat je graag wilt doen? Misschien kun je nog meer uit je baan halen? Weet je waar je interesse ligt? Doe de – geheel vernieuwde – Loopbaanwijzer en krijg antwoord op deze vragen. Je krijgt er twee loopbaangesprekken met KLIMMR-matchmaker Petra van Oudenaarde bij!