Ontdek je sterke punten

Ruim 125 KLIMMR-collega’s gingen je voor

Bij KLIMMR geloven we dat het belangrijk is om te werken vanuit je talenten. Wanneer je datgene doet waar je goed in bent, ben je effectiever, beleef je meer plezier en kun je je nog beter en makkelijker ontwikkelen. Maar hoe weet je nu wat jouw talenten zijn? Wat jou uniek maakt?

Om hier achter te komen kun je de Sterke Punten test van Marcus Buckingham en Donald Clifton doen.

Hoe werkt het?

De Sterke Punten test is een online test van ongeveer 35 minuten. Direct na het invullen ontvang je per e-mail een rapport met hierin je vijf sterkste talenten. Omdat het past echt gaat leven wanneer je erover in gesprek gaat, krijg je naast de test ook een of twee gesprekken met onze loopbaanprofessional, afhankelijk van jouw behoefte.

Aan de slag

Wil je de Sterke Punten test doen? Stuur dan een mail naar Petra van Oudenaarde, onze loopbaanprofessional, met jouw naam, de naam van de corporatie waar je werkt en jouw zakelijk mail adres. Je ontvangt vervolgens het boek via de post. In het boek zit een code om de test te doen. Aan deze test en de gesprekken zijn voor jou geen kosten verbonden.

De test

Je kunt de test niet onderbreken, dus maak hem bij voorkeur thuis. Of op een moment dat je niet gestoord wordt op jouw werk. Voordat je begint, lees eerst deze toelichting. Let op: een aantal deelnemers gaf aan dat ze aan het einde van de test nog een keer ‘Nederlands’ moeten aanvinken. Doe je dat niet, dan krijg je mogelijk een Engelse rapportage.

Hier vind je de link naar de test. Je ontvangt de uitslag van de test op je e-mail adres.

Ervaringen met Sterke punten

125 KLIMMR-collega’s gingen je voor en voerden een of meerdere individuele of team-Sterke punten-gesprekken. Benieuwd naar de ervaringen? Lees hoe Martin Wolvers van Woongoed Zeist met zijn sterke punten aan de slag ging.

Ook als team kun je de Sterke punten test inzetten. Lees hier hoe het team Vastgoed van Woningstichting Nijkerk de Sterke punten inzette om als nog sterker te worden.

Als corporatie met Sterke punten aan de slag?

Bekijk de presentatie die Mirjam van der Veen van GroenWest maakte. Of neem contact op met Mirjam of Petra van Oudenaarde via petra@klimmr.nl.

Amsterdamse corporaties werken nu ook met Sterke punten

Aangestoken door ons enthousiasme, zijn de Amsterdamse samenwerkende corporaties ook met Sterke punten aan de slag gegaan, zie de Amsterdamse website.