Matchmaker Petra van Oudenaarde

Wil je met een professional sparren over je toekomst of je huidige functie? Ben je op zoek naar een stageplek, een tijdelijk (leer-)project, een kans, functie of klus, binnen of buiten de sector? Leg jouw vraag dan neer bij Petra van Oudenaarde, sinds 1 januari 2018 matchmaker en loopbaanprofessional van KLIMMR.

Wie kan bij Petra terecht?

  • Alle medewerkers van de corporaties die zijn aangesloten bij KLIMMR
  • Iedereen die wil onderzoeken wat de kansen zijn in je huidige of een andere baan
  • Medewerkers op alle functieniveaus

Wat doet een matchmaker/loopbaanprofessional?

Als matchmaker zorg ik voor de verbinding tussen mensen en organisaties. Ik ga op zoek naar kansen en mogelijkheden, zoals vacatures, kansen en (tijdelijke) projecten. Ook op het gebied van uitwisseling, stages of het opdoen van werkervaring kun je bij mij terecht.

Als loopbaanprofessional voer ik gesprekken over loopbaanvragen, zoals:

  • “Zit ik (nog) wel op de juiste plek?
  • Wat zou ik nog meer kunnen?
  • Hoe kan ik mijn takenpakket aanpassen?
  • Wat zijn mijn talenten?
  • Waar krijg ik nou echt energie van in mijn werk?”

Ook voor meer praktische zaken ben je bij mij van harte welkom. Bijvoorbeeld als je een keer je CV of LinkedIn profiel wilt laten checken, of je wilt weten hoe je het netwerken kunt aanpakken of voor het oefenen van sollicitatiegesprekken.

Is je CV nog wel van deze tijd?

Solliciteren is voor de meesten van ons geen dagelijkse bezigheid. Of het een interne functie is of een vacature bij een andere woningcorporatie of organisatie, het is wel die belangrijke eerste indruk! Maak gebruik van mijn kennis en ervaring en mail mij jouw documenten voor feedback en tips.

Op zoek naar een andere functie? Ik zoek met jou mee!

Weet jij al precies wat je wilt? Dan is een loopbaangesprek niet meer nodig. Ben je al op zoek naar deze volgende stap, binnen jouw eigen organisatie, een andere woningcorporatie of in een andere branche? Ik kan je hierbij helpen! Mail mij je gegevens en jouw gewenste loopbaanrichting. Ik zoek met je mee en ik zet graag mijn netwerk voor jou in.

Mijn contactgegevens

petra@klimmr.nl

06 – 83 97 29 39

Meer informatie vind je op LinkedIn