Een kijkje in de keuken

Voor de derde keer organiseren wij stagetijd; de hele maand november is KLIMMR Stagetijd! Er zijn dus volop mogelijkheden om een dagdeel te vinden voor bezoek aan of van een andere corporatie.

En dit jaar kan je niet alleen bij een andere corporatie in de KLIMMR-regio stagelopen, maar hebben we onze KLIMMR stagemogelijkheden uitbreid met bedrijven die aangesloten zijn bij Mobiliteit Utrecht en met organisaties die aangesloten zijn bij www.dagstage.nl

Sinds de start van Stagetijd liepen al honderden collega’s een dagdeel mee met een collega van een andere KLIMMR-corporatie. Het waren mooie ontmoetingen, wat een vakmanschap! Zo waren er vorige jaar de ervaringen van Gerda en Rob en kon je lezen over de stage bij Mitros. Dit jaar gingen Winanda, Natasja en Lisette op stage.

Ook nu weer kun je je aanmelden voor een nieuwe ronde. We rekenen op een goede match tussen vraag en aanbod. Doe mee als stagebegeleider en/of stagiair! Stuur vóór 25 oktober je reactie in. Wij matchen tot 1 november. En jij kunt een dagdeel stage lopen of begeleiden (bij voorkeur) tussen 1 en 30 november.

Ja, ik zoek een stage

Ja, ik bied een stageplaats aan

Vragen
Heb je vragen? Neem dan contact op met coördinator KLIMMR Stagetijd Bineke Lagerweij van Heuvelrug Wonen. Lukt een stage niet binnen de aangegeven periode, dan zoeken we een ander passend moment.